Uw partner in elektrotechniek

Cayen.be stelt haar ervaring als elektro-installateur, zowel voor renovatie als nieuwbouw, ter uwer beschikking. Ook datanetwerken, telefonie, toegangscontrole en domotica hebben voor ons geen geheimen meer. Cayen.be is een installatiebedrijf met aandacht voor de klant, kwaliteit en veiligheid.Ben je een particulier of een onderneming? Zoek je een oplossing voor je nieuwbouw, verbouwing of industrieel gebouw?

Alles wordt in samenspraak met u gerealiseerd.

In een markt waar alles snel evolueert is er steeds een absolute noodzaak aan opleidingen. Daar besteden we de nodige tijd aan zodat we u als klant de juiste productkeuze kunnen aanbieden.

Samen met u, zorgen we voor een grondige voorstudie, alsook voor de uitvoering en de nazorg zodat u onbezorgd kan kijken op het verdere verloop van de werken en naar het eindresultaat ervan. U beslist zelf over onze inbreng in uw project. Wij realiseren de werken of stellen u en pakket ter beschikking zodat u deze werken voor een groot deel zelf kan uitvoeren.

Zelfbouwelektriciteit à la carte

Laat je als zelfstandige klusser begeleiden door onze diensten in de zelfbouwelektriciteit.
 
Samen met u werken we de beste oplossing voor uw project uit. We begeleiden u tijdens het gehele project, terwijl u beslist welke werken u zelf uitvoert.
 
Bouwplannen samen uitwerken, levering en assistentie op de werf, aanmaak dossier voor elektrische keuring, elektrisch schakelbord voormonteren en bedraden, aanmaak van persoonlijke legplannen, herstellingen of uitbreiding van bestaande installatie ...
 
Laat u leiden door onze begeleidingsformules, en ontdek hoe u zelfs zonder enige voorkennis heel wat euro's kan besparen.
 
Het zelfbouwsysteem biedt u de mogelijkheid om zelf een begeleidingsformule samen te stellen op basis van uw persoonlijke verwachting. U kan alle mogelijke combinaties van ons begeleidingspakket in een “à la carte” formule gieten.
 
 
 
Mocht je met vragen zitten of informatie wensen, aarzel dan niet om ons te contacteren of vul het informatieformulier in.
© 2010 Cayen.be.. Powered & designed by Versalu.